Priligy Generisk Dapoxetine


 • Generic Strattera
 • Priligy är det handelsnamn under vilket dapoxetin säljs. Det är en kortverkande selektiv serotoninåterupptagshämmare, även känd som en SSRI. Det ordineras för behandling av för tidig utlösning hos män. Det är den enda medicinen som regleras för behandling av för tidig utlösning. Om du vill säga adjö till för tidig utlösning och erektil dysfunktion kan du beställa priligy och super kamagra så snart som möjligt.

  Privacy

  Priligy Generisk Dapoxetine 60mg

  Produkt DOSERING KVANTITET Per piller Pris Beställa
  Priligy Generisk Dapoxetine60mg60 Piller + 4 BonusSEK65.42SEK4,187.15
  Priligy Generisk Dapoxetine60mg32 Piller + 2 BonusSEK68.30SEK2,322.29
  Priligy Generisk Dapoxetine60mg16 PillerSEK78.07SEK1,249.11
  Priligy Generisk Dapoxetine60mg12 PillerSEK79.17SEK950.03
  Priligy Generisk Dapoxetine60mg8 PillerSEK87.97SEK703.72
  Priligy Generisk Dapoxetine60mg4 PillerSEK98.96SEK395.84

  Tillbaka till toppen

  Hur fungerar Priligy tabletter?

  Om du "håller" under 2 minuter kan Priligy 60mg dubbla eller till och med tredubbla tiden före utlösning. Ejakulation är en reflex, men det kan styras av hjärnan. Dapoxetin ökar serotoninnivåer som ökar nervsignalöverföringen, vilket gör hjärnan mer kontroll över ejakulationsreflexen.
  Dapoxetin i Priligy har en kortare halveringstid än många av de SSRI som används för att behandla depression och ångest, vilket innebär att dess effekt på kroppen endast är tillfällig (varar mellan 4 och 24 timmar).
  Det är dock fortfarande en bra idé att diskutera med din läkare vilka problem som kan orsaka din prematur utlösning. Ofta är det psykologiska problem. Nervos eller ångest / ångest i samband med en ny sexuell upplevelse eller partner kan resultera i för tidig utlösning. Ibland kan bara använda Priligy ge försäkran och kan återställa normal funktion av penis; behandling kan hjälpa till med denna supportprocess. I andra fall kan orsakerna till PE vara fysiska, såsom en hormonell obalans eller överkänslighet i penis. Medicinsk behandling, i kombination med ett antal tekniker för att sakta och kontrollera ejakulationen (pressteknik eller start- och stoppmetod), kan lindra de bakomliggande fysiska orsakerna till PE.

  Är Priligy lämplig för alla?

  Priligy receptfritt är lämplig för män mellan 18 och 64 år. Du bör inte ta Dapoxetine om du har vissa mediciner, och du bör bara börja ta Dapoxetine 14 dagar efter att du har slutat ta dessa andra läkemedel. Kontakta listan i varningssektionen för att se om Dapoxetin är lämplig för dig.

  Dosering

  För de flesta patienter är den rekommenderade startdosen 60 mg. Du kan bli ordinerad Priligy Dapoxetine 30 mg eller Priligy Dapoxetine 60 mg, medan vissa patienter kan behöva Dapoxetine 120 mg om de inte svarade på den ursprungliga.

  Fråga din vårdgivare om eventuella frågor du kan ha om hur du använder Dapoxetin.

  Bieffekter

  Alla läkemedel kan orsaka biverkningar, men många har ingen eller mindre biverkningar.
  Kontrollera med din läkare om någon av dessa vanligaste biverkningar kvarstår eller blir besvärande:
  Yrsel, sömnighet eller sömnlöshet, slöhet, trötthet, tremor, agitation, ångest, självmordstendenser, mani; anorexi, torr mun eller hypersalivation och diarré; hudutslag, urtikaria.
  Kontakta omedelbart läkare om någon av dessa allvarliga biverkningar uppstår:
  Uppståndelsestillstånd, illamående, kräkningar, kramper, krampanfall.
  Det här är inte en fullständig lista över alla biverkningar som kan uppstå. Om du har frågor om biverkningar, kontakta din vårdgivare.


  Blogkategorier
  Blogg sidor