Kamagra


 • Generic Strattera
 • Kamagra® - ett indiskt varumärke från Ajanta Pharma, har producerats för att förbättra manlig styrka. Denna produkt fungerar på samma sätt som original Viagra. En kraftfull och stark erektion inträffar inom 40-60 minuter efter administreringen och effekten varar i 4 timmar. Dessutom är den tillgänglig i form av tabletter med formen av en rhombus.

  Privacy

  Kamagra 100mg

  Produkt DOSERING KVANTITET Per piller Pris Beställa
  Kamagra100mg150 Piller + 30 BonusSEK32.58SEK5,864.69
  Kamagra100mg100 Piller + 20 BonusSEK33.06SEK3,967.53
  Kamagra100mg70 Piller + 14 BonusSEK33.54SEK2,817.59
  Kamagra100mg48 Piller + 12 BonusSEK34.02SEK2,041.43
  Kamagra100mg24 Piller + 8 BonusSEK33.12SEK1,059.99
  Kamagra100mg16 Piller + 4 BonusSEK34.51SEK690.16

  Tillbaka till toppen

  Hur ska jag ta detta läkemedel?

  Ta detta läkemedel i munnen med ett glas vatten. Dosen tas vanligtvis 1 timme före sexuell aktivitet. Du ska inte ta dosen mer än en gång per dag. Ta inte din medicin oftare än riktad.
  Överdosering: Om du tror att du har tagit för mycket av detta läkemedel kontakta en giftkontrollcentral eller akutmottagningstjänst omedelbart.
  OBS! Detta läkemedel är bara för dig. Dela inte detta läkemedel med andra.

  Kamagra Doseringstips:

  Det är ett måste att följa råd från din personliga vårdgivare innan du tar drogen. Du kan ta det utan recept eftersom det har färre biverkningar men om du tar det under ledning av din läkare hjälper det dig att få bra resultat med minsta biverkningar. Denna lösning är också tillgänglig i 25 mg och 50 mg styrkor.

  Dosering och riktning

  100 mg Kamagra dos effekter på 45 minuter och senast under 4-6 timmar.

  Försiktighetsåtgärder

  Kamagra 100mg är ett underbart ED-läkemedel, men det finns vissa försiktighetsåtgärder som vi ska ta före och efter injektionen av läkemedlet. Kamagra ska inte tas med nitraterna och det är strängt förbjudet för dem som är allergiska mot Sildenafil Citrate som vi vet. Sildenafil är den viktigaste ingrediensen i detta generiska läkemedel. Eftersom det är en vuxenmedicin, håll den borta från barn och kvinnor. Om de har ätit av misstag rusa till din läkare så snart som möjligt. Kontrollera om utgångsdatumet och aldrig utgå ifrån droger. Alkohol är absolut inte tillåtet med detta läkemedel och kombinationen av droger och alkohol ger mycket dåliga effekter på hälsan.
  Män som har någon medicinsk historia bör undvika drogen och ta tillstånd från läkaren före konsumtionen. Hjärtpatienter, lever och abnorma blodtryckspatienter ska undvika detta piller.

  Vad kan interagera med detta läkemedel?

  Ta inte detta läkemedel med något av följande:
  cisaprid
  metskopolaminnitrat
  nitrater som amylnitrit, isosorbiddinitrat, isosorbidmononitrat, nitroglycerin
  nitroprussid
  Andra sildenafilprodukter (Caverta, Silagra, Eriacta, etc.)
  Detta läkemedel kan också interagera med följande:
  vissa läkemedel för högt blodtryck
  vissa läkemedel för behandling av HIV-infektion eller AIDS
  vissa läkemedel som används för svamp- eller jästinfektioner, som flukonazol, itrakonazol, ketokonazol och vorikonazol
  cimetidin
  erytromycin
  rifampin
  Denna lista kanske inte beskriver alla möjliga interaktioner. Ge dina vårdgivare en lista över alla läkemedel, örter, receptfria läkemedel eller kosttillskott du använder. Berätta också om du röker, dricker alkohol eller använder olagliga droger. Vissa artiklar kan interagera med din medicin.


  Blogkategorier
  Blogg sidor