Generisk Levitra


 • Generic Strattera
 • Levitra Generic tillhör läkemedelsklassen, känd som fosfodiesteras typ 5-hämmare. Generisk Levitra används för behandling av erektil dysfunktion hos män. Intag av detta läkemedel ökar blodflödet till penis när en person är sexuellt upphetsad. Sexuell lust ökar inte med detta piller eftersom det bara fungerar för sexuell stimulans. Efter påbörjandet av kön minskar blodflödet gradvis och erektionen sjunker. Det är dock alltid rekommenderat att konsultera läkaren innan du tar denna medicin för att undvika någon typ av komplikation.

  Privacy

  Generisk Levitra 20mg

  Produkt DOSERING KVANTITET Per piller Pris Beställa
  Generisk Levitra20mg100 Piller + 20 BonusSEK30.47SEK3,656.96
  Generisk Levitra20mg80 Piller + 10 BonusSEK31.15SEK2,803.87
  Generisk Levitra20mg50 Piller + 10 BonusSEK33.53SEK2,012.01
  Generisk Levitra20mg22 Piller + 8 BonusSEK33.60SEK1,008.14
  Generisk Levitra20mg16 Piller + 4 BonusSEK35.56SEK711.19

  Tillbaka till toppen

  Dosering

  Huvudsakligen levitra tab finns i max dos på 20 mg. Detta får inte överskridas. Om mindre aktiv substans krävs för att få en lämplig dos på 10 mg eller 5 mg kan pillerna halveras eller kvartas.

  Overdosering och saknad dos

  Ett piller av Levitra Generic föreslås i 24 timmar. Overdosering kan leda till hälsoproblem. Män ska hålla sig till den föreskrivna dosen i vilket som helst tillstånd.
  Eftersom män inte är på doseringsschema, så behöver de inte möta missdosproblem. Levitra tas inte dagligen. Det tas bara innan man har sex.

  Var kan jag behålla min medicin?

  Förvaras oåtkomligt för barn.
  Förvara vid rumstemperatur mellan 15 och 30 grader C (59 och 86 grader F). Kast bort oanvänt läkemedel efter utgångsdatum.

  Vad är biverkningarna?

  Generisk Levitra har samma biverkningar som Original Levitra och de flesta andra erektil dysfunktionsmedicin. De flesta biverkningar som upplevs är milda och / eller uthärdade med hjälp av din läkare. Om du upplever några av de sällsynta biverkningarna, bör du söka medicinsk hjälp från din läkare eller lokal akutmottagning. Det är vanligt att bland annat uppleva magbesvär, huvudvärk, syn eller hörselförändringar. Om du upplever någon av följande sällsynta biverkningar, bör du söka akut läkarvård från ditt lokalsjukhus akutrum: syn eller hörselnedsättning, yrsel, smärtsam erektion eller oönskad erektion. Om du har erektion längre än fyra timmar borde du omedelbart gå till akutrummet eftersom det kan leda till permanent erektil dysfunktion om din penis inte är tömd. Det är viktigt att notera att eftersom en bieffekt finns på listan betyder det inte att du nödvändigtvis kommer att uppleva den. Att ta denna medicin med alkohol kan orsaka allvarligare biverkningar och en förhöjd risk för att de upplever dem och är mycket avskräckta. Denna medicinering kan ha negativa interaktioner med andra läkemedel och vissa redan existerande förhållanden. Om du är oroad över din förmåga att ta denna medicin framgångsrikt bör du rådgöra med din ordinarie läkare och få sin åsikt om det.

  Generisk Levitra är en stor dysfunktionsmedicin för erektil dysfunktion, men om du har köpt det receptet ett tag, vet du hur dyrt det än än kan bli. För det mesta täcker försäkringen inte detta läkemedel, vandrar upp kostnaden till dig ännu mer. Nu är detta läkemedel tillgängligt enkelt och billigt från detta säkra och välrenommerade apotek. De erbjuder det bredaste urvalet av erektil dysfunktionsmedicin på marknaden och till bästa priser. De erbjuder en lättanvänd webbplats, säker beställning och bekväm leverans. De erbjuder även gratis prover om du känner dig mer bekväm, försöker det eller har det verifierat innan du köper och använder det. Generic Levitra erbjuder samma fördelar som namnet Levitra men mer tillgängligt och till ett billigare pris. Du kommer inte bli besviken du gjorde omkopplaren till att köpa din medicin online efter att du bara har sett hur mycket tid och besvär det kan spara dig.


  Blogkategorier
  Blogg sidor