Retin-A


 • Generic Strattera
 • Retin-A fungerar som en intracellulär budbärare mellan kärnreceptorer som kombinerar med någon av de två typerna av receptorer: RAR (retinsyrareceptorer) eller RXR (retinoid X-receptor). Båda typerna av receptorer har tre undertyper: alfa, beta och gamma. Dessa kodas av olika gener och som i sin tur har olika isoformer. Det har visat sig att människor som är bristfälliga i vitamin A är mer mottagliga för cancer på grund av antioxidantpotentialen hos beta-karoten, vilket påverkar cellreglering. Dessutom kan du också köpa Lovegra 100mg här.

  Privacy

  Retin-A 20g

  Produkt DOSERING KVANTITET Per Pris Beställa
  Retin-A20g15 TubesSEK192.08SEK2,881.24
  Retin-A20g10 TubesSEK201.04SEK2,010.41
  Retin-A20g5 TubesSEK226.63SEK1,133.16

  Tillbaka till toppen

  Retin-A anses vara ett steroidhormon eftersom det binder till specifika intracellulära receptorer som sedan binds till det humana DNA-systemet och påverkar syntesen av proteiner som är involverade i reglering av celltillväxt och differentiering. Det används för att behandla akut promyelocytisk leukemi och njurecancer eftersom den inducerar apoptos i humana mesangialceller genom att binda sig till retinsyrareceptorer.

  Hur ska jag använda Retin-A?

  Använd Retin-A precis som din läkare har ordinerat det för dig. Följ alla anvisningar på din receptbelagda etikett. Använd inte detta läkemedel i större eller mindre mängder eller längre än rekommenderat.
  Ta inte i munnen. Retin-A är endast avsedd för användning på huden. Använd inte detta läkemedel på öppna sår eller på solbränna, vindbränd, torr, chapped eller irriterad hud.
  Om du använder mer medicin eller använder det oftare än vad som föreskrivs kommer det inte att fungera snabbare och kan öka biverkningarna.
  Tvätta händerna före och efter applicering Retin-A. Tvätta sedan din hud med en mild tvål och torka försiktigt. Vänta 20 till 30 minuter innan du applicerar medicinering; Det är viktigt att huden är helt torr för att minimera eventuell irritation.
  Tvätta inte det behandlade området i minst 1 timme efter applicering Retin-A. Undvik användning av andra hudprodukter på det behandlade området i minst 1 timme efter applicering av Retin-A.
  Håll medicinen borta från näsan, munen, ögonen och öppna såren.

  Vad är biverkningarna av Online Retin A?

  Alla läkemedel har biverkningar, men sällsynta människor överger medicinen bara på grund av dess biverkningar. De flesta normala reaktionerna hos Retin-A 0.025 topical gel är:
  Brännande känsla
  Klåda
  Rödgöring av huden
  Torrhet
  Irritation
  Missfärgad hud
  Detta är inte en komplett lista över biverkningar och andra kan uppstå. Om du har några plågsamma biverkningar, kontakta din personliga vårdgivare som sson som möjligt.

  Försiktighetsåtgärder

  Vissa medicinska tillstånd kan interagera med Retin-A. Tala om för din läkare eller apotekspersonal om alla läkemedel du använder, inklusive recept, recept, örter och kosttillskott. Om du är gravid, ammar eller planerar att bli gravid, kontakta din läkare innan du börjar behandla Retin-A. Medicinen kan göra att du blir brunare. Under behandling av Retin-A, undvik sol och solarium tills du vet hur man ska reagera på medicinen. Använd solskyddsmedel om du stannar i solen under lång tid.

  Graviditet och amning

  Vitamin A-syra (tretinoin) kan orsaka allvarliga defekter hos ett ofödat barn. Använd därför inte denna produkt om du är eller kommer snart att vara gravid. Dessutom ska du bara använda tretinoin med din personliga vårdgivares samtycke. Borsta aldrig grädden eller lotionen på eller runt en bröstvårtor. Detta läkemedel påverkar inte förmågan att reagera. Du kan äta och dricka vad du vill medan du tar tretinoin.


  Blogkategorier
  Blogg sidor